Profil

I vores pædagogiske virke, lægger vi vægt på tryghed, omsorg og nærvær i dagligdagen og forsøger, så vidt det er mulig, at imødekomme det enkelte barns behov. Ligeledes lægger vi vægt på, et godt samarbejde med jer forældre, for kun på den måde kan vi komme barnet rigtigt i møde og udvikle jeres barn. Vi er ikke en institution som producerer mange produkter, vi har ikke skemalagte aktiviteter og heller ikke mange ture ud af huset. Vi er derimod en institution, hvor børnene i de daglige aktiviteter/lege kan blive tilbudt en hverdag med ro,fred og nærvær.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt med pædagogiske læreplaner i form af aktiviteter i dagligdagen som viser hensyn til de 5 værdier, nemlig Sociale kompetencer,Alsidig personlighedsudvikling, Sprog, Krop og bevægelse og Naturen.

 

Hverdagsprogram:

Institutionen åbner kl.6.15 og børnene kan få morgenmad i inst. til 7.45. Herefter går vi i grupperne og leger, laver aktiviteter. Kl. ca.11.00 spiser vi vores madpakker og derefter er der gang i huset igen. Kl.14.30 spises der frugt og ved 16.00 tiden samles de børn der måtte være tilbage i en af grupperne, til stille hygge for at afslutte dagen rart.

Dagen igennem er der mulighed for ude lege.

Vi er en institution  som har gode traditioner. 

Madpolitik:

Børnene har deres mad med hjemmefra, dette gælder også for frugten. Vi voksne spiser sammen med børnene og vi vægter almindelige normer omkring spisningen højt. Børnene klare selv opgaverne med at dække bord og rydde op efter sig selv - med hjælp fra os voksne.

I vuggestuen er der madordning og ansat madmor.